360° Video

Een virtuele totaalbeleving

Wat is een 360° video

Een 360° video is een video waarvoor tegelijkertijd alle kanten op gefilmd is. Dit gebeurd met meerdere lensen. Doormiddel van speciale software worden deze beelden aan elkaar geplakt tot een naadloos geheel waarin de kijker kan rondkijken. Net als bij een gewone video is het belangrijk dat een 360° video goed gemonteerd wordt.

De 360°ervaring

Alles om je heen, in een 360° video beweegt. Dat zorgt voor een ultieme ervaring. De video speelt net als een regulier video, van begin tot einde en is dus idaal om een verhaal te vertellen. Elke video kan worden aangevuld met hotspots, die de video van even pauzeren.


Hotspots

Ook bij een 360° video is het mogelijk om hotspots toe te voegen.
Meer info
Flow_video Flow_video Flow_video

Facebook en YouTube

Sociale media in 360°

Grote bedrijven als Facebook en YouTube kennen de waarde van 360° al langer. Zo kunnen de video's worden geupload naar Facebook en bekeken worden in de app en op de website. Ook het platform van YouTube ondersteund 360° video's. De mobiele app van YouTube biedt ondersteuning voor de Google Cardboard.

Voorbeeld

Een 360° video bekijken

Mobiel, computer of VR-bril

Mobiel: Door simpelweg me de vinger de slepen, navigeert u door de 360° video. Indien de gyroscoop van je smartphone aanstaan is het mogelijk om je gehele toestel te bewegen. Er zijn meerdere apps die het bekijken van 360° ondersteunen.

Computer: U navigeert door de video door de muisknop ingedrukt te houden en te slepen. Dit kan op bepaalde geinstalleerde videospalers maar evenezeer Facebook, YouTube en Vimeo ondersteunen 360°

VR-Bril: In combinatie met een VR-bril ontstaat een totaalervaring. Door sensoren in de bril worden de bewegingen van het hoofd gedetecteerd. U staat als het ware midden in de video .

Flow_daydream Flow_daydream

Op maat gemaakt

Al onze toepassingen worden op maat gemaakt. Wij spreken op voorhand goed af wat de klant wil om zo te voldoen aan de eisen.Meerwaarde van 360°

Enkele voordelen van een 360° video