360° Fotografie

Meer dan een foto

Wat is 360° fotografie

Bij een normale foto is alles wat buiten het kader valt niet zichtbaar. Dit verandert met een 360° foto. Er worden namelijk verschillende foto's gemaakt en bewerkt tot 1 beeld. Als reslutaat kan de kijker 360° rondkijken (ook boven en onder). U heeft de regie dus zelf in handen.

Website en sociale media

Onze 360° foto's zijn gemakkelijk te implementeren op iedere website, door middel van een klein stukje code. Grote bedrijven zoals Google (YouTube) en Facebook laten het toe om 360° content weer te geven. Hierdoor is het zeer makkelijk om jouw foto's snel te delen.


Op maat gemaakt

Al onze 360° foto's worden op maat gemaakt. Wij spreken op voorhand goed af wat de klant wil om zo te voldoen aan de eisen.
Flow_360meerwaarde

Meerwaarde van 360°

Fijn zo'n 360° foto, maar wat is de toegevoegde waarde?

Je website/profiel zal langer en plezieriger bekeken worden door de interactie die de foto uitlokt. Daarnaast geven 360° foto's je de beste mogelijkheid om bezoekers op afstand de sfeer van uw bedrijf te laten proeven. Met het gebruik van een 360° foto onderscheidt u zich van de rest. Een aantal zeer geschikte doelgroepen zijn horeca, immobiliën, beurzen, handelaars, evenementen, …

Voorbeeld

Zowel professionelen als particulieren kunnen beroep op ons doen

Uiteraard zijn onze toepassingen niet enkel voor bedrijven.
Zo komen wij bijvoorbeeld graag langs om een communiefeest op unieke wijze vast te leggen.

Een 360° foto bekijken

Mobiel, computer of VR-bril

U navigeert door de gehele foto door de muisknop ingedrukt te houden en te slepen. Op een mobiel apparaat kan u dit simpelweg met de vinger doen.

In combinatie met een VR-bril ontstaat een totaalervaring. Door sensoren in de bril worden de bewegingen van het hoofd gedetecteerd. U staat als het ware midden in de gefotografeerde ruimte.

Flow_360werking